Sunday, February 18, 2007

12. SINIF PROCE

KÜLTÜREL VE EKONOMİK FAALİYETLER
SelaM biz Önder, Savaş ve Selçuk olarak Türkiye cügümüzün ekonomik ve kültürel alanda gelişiminde büyük pay sahibi 0 öğrenciyiz. okulumuzun ve ülkemizin aydınlık günleri için el ele vermiş, azimli yetenekli gençleriz.(manken gibiyizdir ha)içinde bulunduğumuz sosyal ekonomik zorlukların üstesinden gelebilecek kapasitedeyiz. memleketimizin aydınlanması için giydiğimiz dalgıç kıyafetleriyle Marmara yı alt üst edip fayları didik di dik araştırıp elimizdeki çekiçle bunları kırma uğraşı içindeyiz. bu arada butun bu çalışmalar bizi çok yordu. Artık dünya işlerinden elimizi çekerek çoluk çocuğa karışmak istiyoruz. hamur ve ev işlerin den anlamayan eli ayağı yamuk, şaş beş gözlü akşam lâboratuar dan eve döndüğümüz de bizi oklava ile karşılayacakhem cüce gibi yer elması hem de bizi boynuzlayabilecek bayan arıyoruz (daha hala bulamadık)(SİZ BECEREKSİZSENİZ BAYANLAR NE YAPSIN). bu yazıyı okuyan güzel hanımların kurumumuz kandilli ye müracaat etmesini rica ve talep ederiz.
Bu işleri de bitirdikten sonra gelelim memleket için çalışmalarımıza. bizim gibi gecesini gündüzü ile kardeş tutup lâboratuarlarda aya çıkmak için sabahlayan, yağan yağmuru bile formüle döküp halkımıza sunan biz gençler memleketi için canını seve verebilecek bu yegane eşi benzeri bulunmaz biz gençlerle ne kadar övünseniz azdır. yeri geldiğin de Abdi yi tıka basa dolduran yeri geldiğin de Afrika da ki yabani hayvanlar için koruma kampanyası başlatan gençleriz. şuanda bile bir elimizde klavye bir elim de geometri, matematik, kimya, biyoloji, fizik kitaplarını harıl, harıl baştan sona çözmekteyim. Çöze, çöze
biten sorulara rağmen artık sorularımızı bile kendimiz hazırlıyoruz. gerisini siz düşünün. aynı zamanda kendimiz için ayrılan 25 dakikayı da Marmaris te zengin kızları aramakla geçirmekteyiz. sakın yanlış anlamayın tek ve asıl amacımız buradan sağladığımız döviz ile köylerimize yol su elektrik ve bilgisayar sağlamaktır. Valla başka bir amacımız yok. Kendimiz için bir şey istiyorsak namerdiz(ZATEN ÖYLESİNİZ). Biz ki nice zengin kızlarını elimizin tersi ile itip koyumuzun pınar başındaki kızları ile haşır neşir olup, evlenme hayalleri kurmaktayız, evimizi bile muhtar amca düzenledi. Laf aramızda ağamızın kızının bizde de gözü var. ama biz belki fakiriz ama gönlümüzü para ile satamayız. ( Örf adet ve törelerimize son derece bağlıyızdır. Köyler de budanmayı bekleyen ağaçlar var iken bizim derde bakın. (MİLLET MEMLEKET SORUNLARINI HALLETMEYE ÇALIŞIRKEN SİZİN AKLINIZ ORDA BURDA)
Bırakın iki sene sonra evleniriz fakat köyümüz ağaçları asla bekleyemez. memleketimiz bile artık yeterin çocuklar çok çalıştınız sayeniz de MOZAMBİK' Ğe bile kafa tutmaktayız. köyde su bulmak için kuyu kazarken eski fosillere rastladık. (ALLAH BİLİR SİZİN FOSİLLERİNİZDİR) Ve o fosiller MEĞER BİZLERMİŞİZ. O vaziyette bile bize kur yapmaktan kaçınmıyordu. Fakat sonra dan anladık ki o tarih öncesi bir dinazordu. ben ve arkadaşlarım çalışmaktan yatalak olmuştuk (GEBER)bu durum da iken ağanın kızı bizden faydalanmak istedi ama biz kendimizi ve namusumuzu zor kurtardık. ağanın kızı bizden hayır gelmeyeceğini anlayınca ağa bizi köyden kovdu. ama biz köyümüz için çalışmalara köyümüzün dışın da ki değirmen de devam ederek uçak icat ettik. Bu sayede köyümüz üstünde deneme uçuşları yaparak metoroloji uzmanı olup köyümüzün hava durumunu önce den belirlemeye başladık. bulduğumuz uçak sayesin de ilk öküzü biz uçurduk.(UFAK ATIN DA CİVCİVLER YESİN) öküz adeta coşmuş havada dans ediyordu.(O SAKINA SEN OLMAYASIN) öküz gaza gelerek süt vermeye verme ye başladı. gökten adeta rahmet gibi süt yağıyordu. bunu duyan karşı köylüler köyümüzü istila edip butun öküzlerimizi kaçırdılar. (bu arada ilk süt veren öküz bizim köyde bulundu,
hey Allah ım nelere kadirsin.) komşu illerden gelen yardıma muhtaç insanlar bu sütleri satarak zengin oldular. kuzeyden köyümüze kimse gelemiyordu sebebi ise kocaman bir dağdı. bilim adamı olarak bu dağı delmeyi kendimize hedef benimsedik. ilerde kesin bu işi de yaparız biz. dağı delmek için araç aldık bu araçla dağı delmeyi hedeflerken, araç dağı delmek yerine dağın üstünden giderek teleferiği icat etmiş bulunduk. daha sonra SOMALİ den gelen vatandaşlık teklifini kabul etmeyerek köyümüze muhtar adayı olduk. Seçimler de başa gelerek muhtar olduk. köyümüz için internet cafe kuracağımız vaadini verdik. internet cafe açmak için gerekli olan telefon köyümüzde yoktu bunun için telefonu icat etmek zorunda kaldık. ama bu hiçte kolay olmayacaktı telefonu bulmak için çalışırken bir anda telgrafı oradan da internet serverlerini bulduk. artık fazla ömrümüzün kalmadığını anlayarak yanımıza çırak aldık.
Bütün bildiklerimizi bu çırağa öğreterek içimizin rahat etmesini sağladık. bu arada komşu köyde bulunan saltanatı yıkarak demokrasiyi yerine oturttuk. köylüler bizden çok memnun oldukların söyleyerek hayır dualarını üzerimizden eksik etmediler. ve icat ettiğimiz tomofille rusyaya vede ordan ABD ye giderek (tomofilimiz nice azgın okyanusları bana mısın demeden geçmektedir.) bu kadar hızlı yaşadıktan sonra Hint okyanusu açıkların da
yaşamımızı sürdürmeye karar verdik. burada da rahat durmayıp balıkları karada yaşatmaya karar verdik ve artık çok yorulmuştuk sade ama görkemli (nasıl oluyorsa) bir düğünle dünya evine girdik. Düğünümüzü tün tanıdığımız canlılar geldi. hatta köyde uçurduğumuz öküz bile geldi. muhtarın kızı da bir çobanla evlen meye karar verdiğini söyleyerek bizle dost olmak istediğini açıkladı. köyün bize ihtiyacı olduğunu belirterek adeta yalvardı.... ve böyle devam etti.


BİTMEZ.... ÖZ TİTANİK

Okuyucu Köşesi:...
sıkılmadan hikayemizi okuduysanız beğenip beğenmediğinizi aşağı belirtin.
eğer bizden ek bir şeyler istiyorsanız onları da yazınız.
olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz.

Bizlere ulaşmak mübarek ellerimizden öpmek yada hani olaki bi genç kız bulup şu akıl küpü ,yiğit,azimli gençlerimizi evermek isterseniz veya olaki bi derdiniz yada bizden bi icat isterseniz işte size deniz manzaralı (hatta denizin içinde) istanbula ulaşımı rahat
MAİL ADRESLERİMİZ
 HYPERLINK mailto:ONDERA42@hotmail.com ONDERA42@hotmail.com
 HYPERLINK mailto:SATES52@hotmail.com sates52@hotmail.com
 HYPERLINK mailto:SELCUK_C@hotmail.com SELCUK_C@hotmail.com
 HYPERLINK mailto:fatih@naptr.com fatih@naptr.com

ÖZ TİTANİK

Mübarek Ellerimizi Öpmek istiyorsanız Tıklayın "www.mübarek.gov.tr".. Sizlerden Hayır Dualarımızı Eksik Etmiyeceğiz.

Siz Siz Olun Böyük Abdestinize Mukayet Olun.. Sokağa Yanlız Çıkmayın.. Yanlız Çıkmayı Düşünüyorsanız Mail Atın..

Her Türlü Şikayet Ve istekleriniz İçin 24 saat açık Hizmet Hattı "0 800 655 89 74" ( Bu numarayı ancak Sizin gibi salçalar arar)

HEPİNİZİ SEVİYORUZ SOFRAMIZDAN EKSİK ETMİYORUZ.. 3 ÖĞÜN YİYORUZ..

"Kendini Bilmez Domatesler.... Maillerinizi Bekliyoruz... Öyle Gençlerizki Kültürlüyüz.. :) Muhahaha"

manken misiniz değil misiniz bilemeyiz ama mantıksız olduğunuza şüphe yok
(manken gibi değiliz ama çok mantıklı gençler olduğumuz kesin herşeyden şüphe ederimde mantığımdan şüphe etmem.)

AYRICA SİZİN GİBİ ÜLKEYİ BATIRAN GENÇLER OLMAZ OLSUN...
( biz ne yaptıysak devletimiz için yaptık.. yalanımız varsa bizi vursunlar.. )

SİZ ÜLKENİN SORUNLARINA GEÇMEDEN ÖNCE KENDİ PSİKOLOJİK SORUNLARINIZI HALLEDİN .....bitmez?!
(bizi düşündüğünüz için çok sağolun hazır biz gitmişken sizide götürmemizi istermisiniz? neden bilmiyorum ama aynı sorunlardan sizlerde de olduğunu düşünüyorum.)

NOT:YAZDIĞINIZ YAZIYI TEKRAR OKUMAYI UNUTMAYINIZ.
(ben yazıyı yazarken okudum tekrar okumama gerek yok. senin ilavelerini görmek için tekrar okuruz, sorun değil)

karşı cevap:yazıya olumlu veya olumsuz cevap verdiğiniz için teşekkürler. ayrıca yazının hepsini okuyabildiğinize şaşırdım. bence şu andan itibaren sizin psikolojik sorunlarınız olmuştur. bu arada kendinizi tanırtırsanız seviniriz. o manken gibiyiz lafı bana ait değil. onun için yalancılıkla suçlanmıyalım.

bunlar bizim yapıcaklarımızın teminatıdır inanın bütün bunları yapıcağız. siz bizim kadar akıllı zeki çevik dürüst kaplan gibi delikanlı değilseniz biz ne yapalım. ama merak etmeyim açtığım bir akıl kursunda zekası kıt olanların IQ sunu yükseltiyoruz. benim IQ um 198.84 benim zekam EINSTEN ile aynı seviyede.

Becerikli olup olmadığımızı nereden biliyorsunuz... Eğer Merak ediyorsanız gelin görüşelim...

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ..

YAZIYI OKUDUKTAN SONRA...:

Bu Yazıyı Yazan Tosun yazıyı okuyanlar kitap da okusun..
Biz ki nice edebi eserlere imza atmış bulunan gençleriz. Necip Fazıllar , Şinasi ve Fenasiler Bizim Elimizde Büyüdüler. Hepsinin bebekliğini biliriz. o zamanlarda saraylarda harem kurup küçük edebiyatçılarımızı ( küçük ibo, küçük onur ) hem ders hemde eğlence ayaklarını öğrettik. bu sayede gözü açılan edebiyatçılarımız ABD ye türk alfabesini götürdüler. ama biz göktürklerden kalma 3 - 5 harflik alfabe ile idare etmekteyiz. Í@€|<>^$&{é işte bakın göttürk alfabesi bunlardan oluşuyor. aslında ilk parayı biz icat etmiştik ama lidyalılar bizim padişaha bir rus karısı ayartarak parayı bizden çaldılar.. Ne kadar insan hakları mahkemesine baş vurup hakkımızı aradıysakta onlarda bize baş vurarak ilk selamlaşmayı icat etmiş olduk.. ondan sonra köyümüzün ovasında şehirden getirdiğimiz 3 milyon entegre 2 kilo kondansatör 1 çorba kaşığı cd-rom ile birlikte 20 dk düşük ateşte karıştırarak iyice kaynadıktan sonra bilgisayarı icat ettik... fakat eksik olan bir şeyi hatırladık.. bilin bakalım neyi unuttuk.. hala bulamadınız dimi domatesler...
2 yıl sonra..............
artık köyün dilberleri yaşlandıktan sonra oradan sıkılarak şehre inmeye karar verdik... ( köyden indik şehre )
sonradan aldığımız duyumlara göre bağcılarda salça olmayı bekleyen yüzlerce domatesin olduğunu öğrendik. Domatesleri fırına verdikten sonra domatesler öldü... merhum büyüklerimiz bizlere şunu öğrettiki domates kan yapar. siz ne yapıyosunuz sormayı unutmadan.
bizim asıl amacımız öğrencinin bilgisini değil ilgi duyduğu alanları, başarılı olabileceği meslekleri, gizli yeteneklerini ortaya çıkararak bilimsel bir test yağmaktır. fakat başarısız öğrencilrimizi eksik ve yetersiz kaldığı konuları belirleyip ellerinden tutup parklara götürüp sosyal hayatın en ince ayrıntılarını ve tüm magazin haberlerini öğretmektetiz. en güzel göğsün en güzel kalçaların kimde olduğunu bilirmisiniz. kimine göre duygu dikmenoğlu, ebru şallı ,selin toktay mı asla
banvit piliçlerinde. mıııııııııı banvitim benim (2 yıl önce sponsorluk sözleşmesini önümüze getirdiklerinde kontratı anında imzaladığımız firma) .
bu arada japonlarında hakkını yamiyoruz kardeşim. adamların hepsi okumuş. hepsi ali desidero gibi yetenekli çocuklar.

SON YAZDIĞINIZ YAZILARI OKUMADIK ANCAK ZEKİ VE BAŞARILI OLDUĞUNUZU KABUL EDİYORUZ AMA BENCİLLİĞİNİZ DAHA ÖN PLANDA. HER ŞEYİ ÖĞRENMİŞSİNİZ AMA BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGILI OLMAYI ÖĞRENEMEMİŞSİNİZ.
BİZ YAPMAKTAN BIKTIK SİZ SİLMEKTEN BIKMADINIZ!
YAPTIĞIMIZ PROJEMİZİ NEDEN SİLİYORSUNUZ? KARDEŞ KARDEŞ GEÇİNMEK VARKEN BU DÜŞMANLIK NİYE?(HEPİMİZ KARDEŞİİİZ BU ÖFKE NE DİYE(MAHSUN K.)).SİZİN YÜZÜNÜZDEN ZAYIF NOT ALDIK... AMA YİNE DE SİZE KARŞI BİR NEFRETİMİZ YOK.ÇÜNKÜ İNSANA DEĞER VERMEYİ BİLİYORUZ.

YAZDIĞINIZ METİNDE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ DEĞİŞİKLİKLERİN AMACI OLAYA MİZAHİ AÇIDAN BAKMAK VE ORTAYA DAHA HOŞ BİR GÖRÜNTÜ AKSETMEKTİ.
BAZI YAZILARINIZ PEK UYGUNSUZ(KABA);SİZİN GİBİ ZEKİ VE MİLLETİ İÇİN CANINI FEDA ETMEKTEN GERİ KALMAYAN DELİKANLILARA YAKIŞTIRAMIYORUZ.
BELKİ BAYAN OLDUĞUMUZDAN DOLAYI MIDIR? BİLMİYORUZ AMA ...
ZATEN DELİKANLI LAFINI DA ÜZERİMİZE ALINMADIK.

GELELİM DOMATESLER VE PATLICANLAR ARASINDA ÜÇ YILDIR SÜREN ŞU SOĞUK SAVAŞA!
BİZE LAF YAKIŞTIRMAKTAN NE ZEVK ALIYORSUNUZ BİLMİYORUZ AMA BİZ ÜÇ SENEDİR BURADA BULUNMAMIZA RAĞMEN SİZİN HAKKINIZDA HİÇBİR KÖTÜ DÜŞÜNCEYE KAPILMADIK.BUNU BÜTÜN İÇTENLİĞİMİZLE VE MAHSUMİYETİMİZLE SÖYLÜYORUZ. BU SIRADA SİZİN SAYENİZDE ON PARMAK KLAVYEYİ ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ.İYİ BİR EĞİTİMCİ OLDUĞUNUZ BURADAN ANLAŞILIYOR.

MADEM ÇOK ZEKİSİNİZ ALIN SİZE BİRKAÇ SORU.CEVAPLARI HAFTAYA KADAR BİZE YETİŞTİRİRSENİZ SEVİNİRİZ. VERMEZSENİZ DE CANINIZ SAĞ OLSUN.

<POLITIC IN THE FUTURE?

<>
-------------------------------------------Cevaplar----------------------------------------

Biz Kaba Konuşabiliriz Ama DostAcı Söyler.. ( Bizim Sizlere Cevap Yazdığımızı Gören çapkın türk erkekleri olaya balıklama dalarak size selam yolladılar... ama biz namuslu gençler olarak bu selamı size söylemek gönlümüzden gelmiyor ama olan oldu... ) Çok bir Böyük memleket evladı olan büyük üstad REHA ( muhtar olanından ) abimizin bize öğrettiği gibi konuşmak vatan millet borcu olarak bu borcumuzu ödemek istedik... "Türk Öğün REHA YA Güven" ...... Delikanlılığın Kitabını yeniden ele aldık vede 2. baskıyı kullanıcılara sunduk.... bu kitabta ilaveten yemek tarifleri , 1989-2000 öss soruları bulunmaktadır.. 20000 e yakın bakkal defterinide arşivleyip siz okuyucularımıza sunduğumuz için kendimizle ne kadar övünsek azdır.. yazarkene çat kapı bu abiler içeri girdi gelenler ericsonun adamları idi. dediler ne yapıyosunuz. biz de kitap yazıyoruz dedik. kontratı anın da imzaladık anında. onlarda bizden aldı. ve küçülterek cep kitabı haline getirdiler. işte bütün mesele de bu değil mi? biz kitabı ansiklopedik olarak görürkene onlar cebe soktular. neyse bunlar önemli değil. bu bizim kaderimizdi.
Bizi patlıcan olarak görmeyin bizimde canımız var. imam bayıldımız ve oturtmamız meşhurdur herkese tavsiye ederiz. hani olurda yemek te patlıcan isterseniz bize mail den ulaşabilirsiniz. 24 saat boyunca hizmet veren mail adresimize gelen yardım isteklerini inanın geri çevirmiyoruz. o düdüklü tencere senin bu düdüklü tencere benim istanbul kazan ben kepçe dolaşıyoruz.
üç yıl soguk süren savaşımızın tek nedeni okulumuzun kış aylarında açık bulunmasıdır. halbuki yazın açık olsa plajda ve kumsalda sizlerle sıcak savaşta olabiliriz. hadi yine iyisiniz siz işinizi bilirsiniz (nostaji yaptık tayfundan alıntı).
Proje demişsiniz ne projesi kardeşim o da ne, biz kendi projelerimizi bile silmeye vakit bulamazken sizin gibi namuslu din kardeşlerimizin projelerimizi mi silicez? bakın şimdi ayıp ettiniz halbu ki biz ne umutlar beslemiştik. biz proje mroje silmeyiz inanın bize. inanmayanın inanmamasına patlıcan oturtma.
Dün üç arkdaş bolu dağına çıktık. ne yazıkki orda da dometes modası olduğundan siz patlıcansınız diyerek bizi dağdan aşağı attılar. ne dir bizim bu domateslerden çektiğimiz. yemeğe koysan konulmaz, sıksan suyu çıkar, kan yapar işte öyle bi şey.
Gelelim kız olmanıza çok memnun olduk bizde erkeğiz. hem de soğan erkeği. (memlekette soğan stoğu bittiğinden soğanlığa soyunarak o işe de el attık. biz neymişiz de haberimiz yokmuş. ) kız olduğunuzu belirttiniz ama mavi gözlümü uzun mu kısamı sarışın mı esmer mi? ve en önemlisi ev işi hamur işi ve tarla işinden anlar mısınız? aynı anda dört inek sağabilir miniz? en önemli konu ise babanızın mal varlığı nedir? bütün bunlar baştan söyledikten sonra sizinle olan konuşmamız daha bir samimiyet kazanarak devam eder.
sepet sepet yumurta ........... ne alaka olduğunu sorarsanız domatesten ve yumurtadan iyi menemen olur. dört yıldır süren uzun ve kısa bazen uzun bazen kısa ara sıra musluktankola içen ara sıra evin önünden geçen kızlara yan gözle bakmayan ama mendil sallayıp eski türk filmlerini yeniden canlandırmaya çalışan , yeri geldiğinde mahalledeki karılarla dedikoduya dalan, abdi den cömerte feribotla geçen , polis olup jopla menemen karıştıran azıcık ucundan da garibana veren - tıkandık -

bizim zekiliğimiz atalarımızdan kalmadır. bizler öle insanlarızki eşekten düşen karpuzu bile ilkyardıma yetiştiren, yarabandıyla kolunu bacağını yamayan eskimesin diye karpuzu kaplayan gençler olarak elbetteki zekidir. ülkemizin gelecekteki politik ve ekonomik durumu bizim gibi azimli mermeri bile delme yeteneği olan gençler sayesinde tabiki ileri gidicez yok bide geri mi gidelim. hadi ben geri gidiyom .siz ileri gidin .(1. sorunun cevabı)
o kadar çok dil biliyoruzki türkçemizi unutmak söz konusu olduğundan bu yazıyı türkçe yazıyoruz. bu arada * do you speak TURKISH?????? * biz o kadar dil biliyoruzki yakında kendimize özel bir dil yapıp latince yerine bizim dil(hebelece (hebelece yi her yemekten sonra 3 defa tekrarlayın))
eskiden türkçe kitaplarında ilkokulda (are you going to primary school ) anlamadıysan cümle içinde kullan diye bir aktivite vardı. şimdi hebelece yi anlamadıysanız cümle içinde kullanarak sökmeye çalışın. ben hebelece gördüm. babamın hebelece si var. gördüğünüz gibi ne kadar kolay. bizce siz bu yazıları okuyosanız iyi bir psikiyatriste başvurun. çalışın bu yazılara yazılıda çıkabilir.
okul hakkında ki düşüncelerimiz çok güzel. okulu gerçekten seviyoruz ama bazı dersler bizi çok yoruyor. hele bu 4. sene gerçekten çok zor oluyor. (bu da 2. CEVAP)

AKILSIZLAR HIRSIZLARIN EN ZARARLILARIDIR,ZAMANINIZI,SEVİNCİNİZİ,MUTLULUĞUNUZU ÇALARLAR.
SİZ DE BİZİM ZAMANIMIZI ÇALDINIZ.

SANA DÜŞMANLIK EDECEĞİ KADAR SOKULMA DOSTUNA.
BİZ SİZE İYİ NİYETLE YAKLAŞTIK . SİZ DÜŞMANLIĞINIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM ETTİNİZ.

NE GARİP!
EN İYİ DAVRANDIKLARIM
BU GÜN EN ÇOK İNCİTENLER BENİ.

KADINLAR MI AKILLI, ERKEKLER Mİ ? YANIT VERMEK ÇOK ZOR.
AMA SİZ BACAKLARI GÜZEL DİYE BİR ERKEĞİN PEŞİNDEN GİDEN KADIN GÖRDÜNÜZ MÜ?

NEDEN ADLARINIZIN ÖNÜNDEKİ LAKAPLARINIZI SİLDİNİZ?
ONLAR SİZİ EN İYİ ŞEKİLDE İFADE EDİYORDU.

PROJELERİMİZİ SİHİRLİ BİR DEĞNEK GELİP DE SİLMEDİ HERHALDE.
SİZİ GİDİ TİLKİLER,SİZİ GİDİ ORMAN KAÇKINLARI.

SİZ SİLMEDİYSENİZ EĞER BUNU KANITLAYIN.
KANITLADIKTAN SONRA BİZE BAŞKA BİRŞEY YAZMAYIN.

SİZ MIZIKÇILIK YAPTINIZ BU YÜZDEN OLAYI BURADA BİTİRİYORUZ.
HERŞEY BİR İNSANIN FİZİKİ GÖRÜNTÜSÜ İLE TARTILMAZ.(SARIŞIN,KUMRAL).
YAZDIĞINIZ ŞEYLER ÇOK İĞRENÇ.

Çok istiyorsanız projeleri bizim sildiğimizi siz ıspatlayın. yapmadığımız bir şeyden bizi sorumlu tutmanızla ne kadar akıllı olduğunuzu ıspatladınız. orman kaçkını da sizlersiniz sizi gidi yabani domatesler sizi. bu arada bu hakarete varan (manda beyinsiz uyuz) laflarınızı ailenizden kişilere yakıştırmadığımız içinde ne kadar sabırlı olduğumuzu gösteriyoruz değil mi. bu arada projenizi deynek mi sildi başkalarımı sildi bilemeyiz ama siz silenleri bulacak kadar da zekaya sahip değilsiniz orası belli. madem projeniz silindi sizinle ilğilenen öğretmeninize de mi söyleyemediniz domatesler.
bu arada biz ne domatesler gördük erkeklerin bacakları için peşinden giden. :))))))))))))))) muhahahaha (işte burayı sizin yüzünüzden yazdık.)
mızıkçılık gibi lafları kullanmanızdan daha hala büyümediğiniz anlaşılıyor. peki madem öyle istiyorsunuz. alın misketlerinizi bizde oynamıyoruz. sizde bizim zamanımızı çaldınız ama bizler size akılsız demedik.

No comments: